Tuesday, April 13, 2010

Hai Final Exam!!! Dush!Dush! takot~~

Naknoknaknoknaknok da sampai timing tok final exam..
Kepada semua rakan taulan dan sahabat handai semoga berjaya kepada semua crytaly doakan...
Masa2 ni da x guna nak menyesal sebab x stadi dari awal sem dulu..
da xpayah nak pikir nape awal2 dulu byk main game dari bukak buku...
x perlu da nak nangeh2 kate xpaam subjek da...
(crystaly la yg slalu wat camni nih~~)
xperlu da.......
xperlu.......
kita hanya perlu doa2 semoga lecturer suke dengan jwpan goreng2 hangit kita je....pastu da boleh tawakal da...hehe....

Untuk semua yang masih bertungkus lumus untuk settelkan test2 yang tergendala n report2 yang pending n masih dlm proses tu..korang sume bejuangla ye...kalau mati time2 ni insyallah mati shahid nih....

Akhir kata dari crystaly, gudluck to all n strive for your success!!

1 comment:

  1. Gudluck BBHR student!! gile r semangat crystaly nih, huyoo!

    ReplyDelete